katil sözleri
1 sayfadaki 1 sayfası
katil sözleri
1-fahişeleri öldürmek bende saplantı olmuştu.kendimi durduramıyordum.uyuşturucu gibiydi.
2-ben sadece sokakları temizliyordum.
3-insanlar kurtçuklara benzer.küçük,kör ve değersiz.
4-bana göre bir ceset,canlı bir bedenin taşıyamayacağı bir güzellik ve saygınlık taşır.
5-ölümlere sebep olan rüyalar üretiyordum,benim suçum buydu.
6-insanların dikkatini çekeçek ve dünyayaı ayağa kaldıracak bir suç işlemek istiyordum
7-ben kimseyi öldürmedim,kimseyi öldürtmedim,bıçaklarıyla üzerimize gelen çoçuklar,onlar sizin çoçuklarınız,onlara ben öğretmedim,siz öğrettiniz.
8-bana yukarıdan bakarsanız aptalın tekini görürsünüz.değilim,ben bir canavarım.ben sa m ın oğluyum.ben küçük yaramaz bir çoçuğum.
9-onları incitmek istemedim.onları sadece öldürmek istedim
10-ben hasta bir insanım bunu biliyorum.normal biri benim yaptıklarımı nasıl yapabilir?sanki içimde başka biri var gibiydi.
11-fahişeleri öldürmek istemedim,fahişeleri severim.
12-belki bir parça tuafım.
13-bir palyaço bile katil olabilir.
14-disneylend da görüşürüz.
15-her insanın kendi zevkleri vardır.benimkide cesetler.
16-20 kişiyi öldürdüm.kanı severim bu güzelmiş.
17-zamanımı gerçekten boşa harcadım.
18-son sözleri(celladına)=acele et.sen etrafta ahmakça dolaşırken,ben bir düzine adamı asardım.
19-yaşayan bedenindeki soluğu hissediyorum.onların gözlerine bakıyorsun.bu pozisyondaki insan tanrıdır.
20-yaşama ve ölüme hükmetmek istiyorum.
21-bir insanın ölüm ve yaş'yasak kelime'yasak kelime' kara verme gücünden daha büyük ne olabilirki.
22-ben şimdiye kadar karşılaştığınız en soğukkanlı katilim.
23-bazen kendimi vampir gibi hissediyorum.
24-biz seri katiller sizin oğlununuz ve sizin kocanınız biz herdeyiz ve gelecekte daha çok çoçuğunuz ölmüş olacak..
25-sokakta yürüyen güzel bir kız gördüğünde ne düşünürsün?
bir tarafım onunla flört etmeyi,onunla ii vakit geçirmeyi,diğer tarafım ise onun kazığa geçirilmiş kafasının nasıl duracağını düşünür.demişler.
2-ben sadece sokakları temizliyordum.
3-insanlar kurtçuklara benzer.küçük,kör ve değersiz.
4-bana göre bir ceset,canlı bir bedenin taşıyamayacağı bir güzellik ve saygınlık taşır.
5-ölümlere sebep olan rüyalar üretiyordum,benim suçum buydu.
6-insanların dikkatini çekeçek ve dünyayaı ayağa kaldıracak bir suç işlemek istiyordum
7-ben kimseyi öldürmedim,kimseyi öldürtmedim,bıçaklarıyla üzerimize gelen çoçuklar,onlar sizin çoçuklarınız,onlara ben öğretmedim,siz öğrettiniz.
8-bana yukarıdan bakarsanız aptalın tekini görürsünüz.değilim,ben bir canavarım.ben sa m ın oğluyum.ben küçük yaramaz bir çoçuğum.
9-onları incitmek istemedim.onları sadece öldürmek istedim
10-ben hasta bir insanım bunu biliyorum.normal biri benim yaptıklarımı nasıl yapabilir?sanki içimde başka biri var gibiydi.
11-fahişeleri öldürmek istemedim,fahişeleri severim.
12-belki bir parça tuafım.
13-bir palyaço bile katil olabilir.
14-disneylend da görüşürüz.
15-her insanın kendi zevkleri vardır.benimkide cesetler.
16-20 kişiyi öldürdüm.kanı severim bu güzelmiş.
17-zamanımı gerçekten boşa harcadım.
18-son sözleri(celladına)=acele et.sen etrafta ahmakça dolaşırken,ben bir düzine adamı asardım.
19-yaşayan bedenindeki soluğu hissediyorum.onların gözlerine bakıyorsun.bu pozisyondaki insan tanrıdır.
20-yaşama ve ölüme hükmetmek istiyorum.
21-bir insanın ölüm ve yaş'yasak kelime'yasak kelime' kara verme gücünden daha büyük ne olabilirki.
22-ben şimdiye kadar karşılaştığınız en soğukkanlı katilim.
23-bazen kendimi vampir gibi hissediyorum.
24-biz seri katiller sizin oğlununuz ve sizin kocanınız biz herdeyiz ve gelecekte daha çok çoçuğunuz ölmüş olacak..
25-sokakta yürüyen güzel bir kız gördüğünde ne düşünürsün?
bir tarafım onunla flört etmeyi,onunla ii vakit geçirmeyi,diğer tarafım ise onun kazığa geçirilmiş kafasının nasıl duracağını düşünür.demişler.
1 sayfadaki 1 sayfası